Αρωματισμος Χωρου
Αρωματισμος Χωρου

ΑΡΩΜΑΤΙΣΜΟΣ ΧΩΡΟΥ   

Ο αρωματισμός ενός χώρου παίζει σημαντικό ρόλο στη ψυχολογία μας και αποτελεί σημαντικό παράγοντα  τόσο για μια επιχείρηση όσο και για την δημιουργία του δικού μας προσωπικού χώρου. Τα προϊόντα μας αδρανοποιούν τις έντονες και δυσάρεστες οσμές, ενώ παράλληλα αρωματίζουν διακριτικά την ατμόσφαιρα δημιουργώντας ευχάριστο περιβάλλον.

Η BioCity απεντομωτική σας προσφέρει μια μοναδική ποικιλία αρωμάτων, που παρασκευάζονται από αυθεντικά αρωματικά αιθέρια έλαια, τα οποία ξεχωρίζουν για την ποιότητα, την διακριτικότητα, και την διάρκειά τους, επιτρέποντάς σας να δημιουργήσετε την ατμόσφαιρα της προτίμησής σας.

Η εταιρία μας σας παρέχει μια μεγάλη γκάμα από συσκευές αρωματικών χώρου υψηλής ποιότητας και προδιαγραφών. Η εγκατάσταση, ο έλεγχος και η συντήρηση των συσκευών γίνονται από εξειδικευμένους συνεργάτες της εταιρίας μας, οι οποίοι σας προσφέρουν λύσεις ανάλογες με τις απαιτήσεις σας.

Όλα τα αρώματα είναι ιδανικά για όλους τους επαγγελματικούς χώρους όπως π.χ. γραφεία, ζαχαροπλαστεία, ξενοδοχεία, κρεοπωλεία, μίνι μάρκετ, ιατρεία, παιδότοποι , παιδικοί σταθμοί κλπ.

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗ WC

Η BioCity απεντομωτική έχοντας κύριο στόχο την υγιεινή και σωστή εικόνα της επιχείρησης προσφέρει μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων για την απολύμανση και καθαριότητα του χώρου της τουαλέτας.

Συσκευές αυτόματης απολύμανσης τουαλέτας εγκαθίστανται στο χώρο των WC με σκοπό την απαλλαγή του χώρου από τις δυσάρεστες οσμές , το πουρί και τα μικρόβια της λεκάνης. Όλες οι συσκευές που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας είναι ηλεκτρονικά προγραμματιζόμενες με δοσομετρητή προσαρμοζόμενες στις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Τα ανταλλακτικά απολυμαντικά σκευάσματα είναι εξαιρετικής ποιότητας , εξασφαλίζουν την απολύμανση της τουαλέτας, δεν λερώνουν την λεκάνη διότι είναι άχρωμα και διαθέτουν ευχάριστο άρωμα. Το απολυμαντικό υγρό είναι εγκεκριμένο από τον Ε.Ο.Φ. , το Γενικό Χημείο του Κράτους και τηρεί όλες τις οδηγίες της Ε.Ε.

Η απολύμανση του WC μπορεί να εφαρμοστεί σε χώρους εστιάσεως, ιατρεία, γραφεία, βιομηχανίες, σχολεία, παιδότοπους, κέντρα διασκέδασης, γυμναστήρια, καταστήματα και σε όλες τις περιπτώσεις έντονης δυσοσμίας στο χώρο του WC.

 

 

 

 

Call Now ButtonΚαλέστε μας