Βιοκαθαρισμος Στρωματων
Βιοκαθαρισμος Στρωματων

Βιοκαθαρισμοί  Στρωμάτων – Σαλονιών- Χαλιών

Ο ύπνος είναι ένα κοινό γνώρισμα του ανθρώπινου είδους και επιστημονικές έρευνες έχουν υπολογίσει ότι ένας άνθρωπος ηλικίας 70 ετών έχει περάσει  περίπου 24 χρόνια (σχεδόν το 1/3 της ζωής του)  με το να κοιμάται.

Στο στρώμα λοιπόν που κοιμόμαστε, ανεξάρτητα πόσο καθαρό είναι το υπνοδομώματιο ή πόσο καθαρά είναι τα σεντόνια, αναπτύσονται πολύ γρήγορα αλλεργιογόνες ουσίες όπως ακάρεα, μύκητες, μικρόβια και διάφορα είδη βακτηρίων.

Τα ακάρεα (αόρατοι βλαβεροί μικροοργανισμοί) μέσα στα στρώματα βρίσκουν τις κατάλληλες συνθήκες ανάπτυξης και αναπαραγωγής τους. Οι ιδανικές αυτές συνθήκες είναι η υγρασία, η απουσία φωτός , η σκόνη, οι τρίχες αλλά και τα νεκρά κύταρα του σώματος μας, τα οποία είναι και η τροφή τους. Το μεγάλο πρόβλημα προκύπτει όμως από μια πολύ επικίνδυνη πρωτεϊνη την γουανίνη η οποία περιέχεται στα περιττώματα των ακάρρεων. Τα περιττώματα ,όντας ελαφρύτερα από τον αέρα, σε κάθε παλμική κίνηση του στρώματας ελευθερώνονται στον αέρα που αναπνεόυμε, με συνέπεια την έμφανιση αλλεργιών και άσθματατος.

Η ΒιοCity δίνει λύση στο πρόβλημα με τον βιοκαθαρισμό των στρωμάτων και των μαξιλαριών με την χρήση ειδικής σκούπας και φίλτρων τα οποία συγκρατούν το 99,9% των αλλεργιογόνων ουσιών. Η μέθοδος του καθαρισμού πραγματοποιήτε στο χώρο σας και περιλαμβάνει τα ακόλουθα στάδια:

  • Έλεγχος για την παρουσία σκόνης και ακάρεων. Πρίν οποιαδήποτε εφαρμογή πραγματοποιείται έλεγχος για να διαπιστωθεί ο βαθμός μόλυνσης του στρώματος.
  • Εξωτερικός καθαρισμός. Με την ειδική λάμπα ακτίνων UVC εξουδετερώνονται όλα τα ακάρεα και οι μικροοργανισμοί οι οποίοι βρίσκονται στην επιφάνεια του στρώματος.
  • Εσωτερικός καθαρισμός. Με την χρήση ειδικού μηχανήματος δημιουργείτε παλμική δόνηση και αναρρόφηση, έτσι επιτυγχάνεται η απομάκρυνση όλων των αλλεργιογόνων ουσιών μέσα από το στρώμα τα οποία συγκρατούνται σε ποσοστό 99,9% από τα ειδικά φίλτρα.

Το στρώμα είναι άμεσα διαθέσιμο να χρησιμοποιηθεί καθώς δεν χρησιμοποιούνται χημικά-νερό-ατμός.

*Σε ξενοδοχειακούς χώρους, η εταιρεία μας χορηγεί ειδικό πιστοποιητικό εφαρμογών.

Call Now ButtonΚαλέστε μας