Προϊοντα Δημοσιας Υγειας
Προϊοντα Δημοσιας Υγειας

ΠΡΟΪΟΝΤΑ  ΔΗΜΟΣΙΑΣ  ΥΓΕΙΑΣ

Στην BioCity απεντομωτική παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις της αγοράς ανανεώνοντας συνεχώς την σειρά των προϊόντων μας με στόχο πάντα να προσφέρουμε την αποτελεσματικότερη και ποιοτικότερη λύση σε κάθε πρόβλημα υγειονομικού ενδιαφέροντος που αντιμετωπίζεται. Εφοδιαζόμαστε συνεχώς με προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας τα οποία καλύπτουν την ανάγκη  κάθε επαγγελματία ή ιδιώτη.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη συλλογή από εύχρηστες και ιδιαίτερα προσελκύστηκες  παγίδες για ιπτάμενα και βαδιστικά έντομα. Θα βρείτε επίσης ηλεκτρικές εντομοπαγίδες κατάλληλες τόσο για οικιακή όσο και επαγγελματική χρήση. Για την καταπολέμηση ιδιαίτερα δύσκολων εντόμων (κουνούπι, κουνούπι τίγρης κλπ)  η εταιρεία μας προσφέρει εξαιρετικά ισχυρές και αποτελεσματικές παγίδες εξωτερικού χώρου με μεγάλη διάρκεια δράσης η οποία φτάνει μέχρι και τους 5 μήνες.

Για προβλήματα με τρωκτικά η εταιρεία μας σας προσφέρει μια μεγάλη γκάμα από ισχυρές κόλλες και δολωματικούς σταθμούς ασφαλείας υψηλής αντοχής. Οι δολωματικοί σταθμοί είναι κατάλληλοι για οικιακή χρήση αλλά και ιδανικοί για χώρους τροφίμων ή HACCP.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε επίσης απωθητικά  είδη για πουλιά (περιστέρια κλπ) καθώς και πλήρως αξιόπιστα απωθητικά για σκύλους , γάτες  και ερπετά.

Για τον προσωπικό σας χώρο καθώς και για τον χώρο εργασίας σας προσφέρουμε μια μεγάλη γκάμα αρωματικών σπρέι ,απολυμαντικών υγρών για σκληρές επιφάνειες, υγρά κρεμοσάπουνα χεριών με αντισηπτικές ιδιότητες και υγρό gel χεριών για ξηρά αντισηψία.

 

 

Call Now ButtonΚαλέστε μας